Златомир Загорчич коментира пред Мач Телеграф“ загубата на България с

...
 Златомир Загорчич коментира пред Мач Телеграф“ загубата на България с
Коментари Харесай

Загорчич: Не трябва за няколко слаби мача да се маха треньорът

 Златомир Загорчич разяснява пред „ Мач Телеграф “ загубата на България с 1:2 от Черна гора в Подгорица. Той показа мнението си и за играта на тима. 

„ България нямаше шанс в срещата с Черна гора. И против Сърбия, и против Черна гора, футболистите на Младен Кръстаич демонстрираха добра игра. За страдание не съумяха да завоюват нито един от двата мача. Младите футболисти дадоха всичко от себе си, само че не съумяха да победят. Надявам се в идващите мачове да се надигнат и да се подобрят и като игра и като резултати. Това мисля, че е изцяло допустимо да се случи.

Това дали Кръстаич би трябвало да продължи да води тима, не мога да го разясня. Не е прелестно, когато се сменят треньорите след някакви слаби резултати. Това, което демонстрираха футболисти, не беше слаба продукция. Това са играчите на България и аз не мога да кажа нито една неприятна дума. Не знам дали тима върви напред и нагоре, тъй като липсват резултатите. Въпросът е какво може да се направи от тук нататък. Този въпрос е към шефовете ", сподели Загорчич.
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР